Špatné logo nebo chybí - vzor / Bad logo or missing - pattern
Citát ze zdroje georgee dne 8. ledna 2022, 2:18Prosím tento příspěvek smazat.
napsal jsme zde, že něco chybí v picony u skylink transsparent 220x132, ale zjistil jsme, že po restartu přijímače je to OK.
Moc se omlouvám.
Jinak moc děkuji za picony které děláte.
Prosím tento příspěvek smazat.
napsal jsme zde, že něco chybí v picony u skylink transsparent 220x132, ale zjistil jsme, že po restartu přijímače je to OK.
Moc se omlouvám.
Jinak moc děkuji za picony které děláte.
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 8. ledna 2022, 8:13Zdravim, pokud pouzijes plagin ten te k restartu po aktualizaci picon vyzve. 😉
Zdravim, pokud pouzijes plagin ten te k restartu po aktualizaci picon vyzve. 😉
Citát ze zdroje Bajtik dne 8. ledna 2022, 14:24Ola chalani. Mate nekdo ikonu cernou 220*132 pro Crime Investigation a vsechny pro O2 sporty? Dekujiiii Bajtik
Ola chalani. Mate nekdo ikonu cernou 220*132 pro Crime Investigation a vsechny pro O2 sporty? Dekujiiii Bajtik
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 8. ledna 2022, 14:56Loga kysliku jsou, jen netusim jak aktualne vypadaji jsou stale stejna?
Loga kysliku jsou, jen netusim jak aktualne vypadaji jsou stale stejna?
Nahrané soubory:Citát ze zdroje Bajtik dne 8. ledna 2022, 15:12Ahojky, muzu ti je zaslat... z jejich webu.... jedna se mi o sportovni... tenis, fotbal a sport 1-6
Ahojky, muzu ti je zaslat... z jejich webu.... jedna se mi o sportovni... tenis, fotbal a sport 1-6
Citát ze zdroje Bajtik dne 8. ledna 2022, 15:35A nemas tam jeste ID Discovery.. moc dekuji. zatim jsem si dodal ty loga orig... od Kysliku
A nemas tam jeste ID Discovery.. moc dekuji. zatim jsem si dodal ty loga orig... od Kysliku
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 9. ledna 2022, 11:10Jak si to uhod ze mam?
Jak si to uhod ze mam?
Nahrané soubory:Citát ze zdroje Host dne 16. ledna 2022, 21:39Mohol by som poprosit o opravu picon v skylink pre tv2? Je tam logo pre Tv2 sef, ktore je na druzici Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Dakujem.
Mohol by som poprosit o opravu picon v skylink pre tv2? Je tam logo pre Tv2 sef, ktore je na druzici Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Dakujem.
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 16. ledna 2022, 22:23Dekuji
Ano vím a opravím při příští aktualizaci.
Dekuji
Ano vím a opravím při příští aktualizaci.
Nejnovější komentáře