Špatné logo nebo chybí - vzor / Bad logo or missing - pattern

Citovat

Zdravím, kolego, jestli pak tušíš co ono číslo znamená? Ony ty čísla nejsou náhodné, a A0 ono je to v hex a znamená to 160, tedy 16.0E což jak jistě víš je naprosto správně. A2 znamená 162 tedy 16.2E, netuše jak si k tomu došel ale jak jistě tušíš je to nesmysl. Tedy pokud mas v settingu nastavenou pozici 16.2, picony ti sedět nemohou. 😛

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Zdravim a dekuji za vysvetleni.Chtel bych se zeptat,kde mohu treba pres FTP zkontrolovat to 16E nebo 16,2E.Nemohu to najit.Je fakt,ze po prepsani A0 na A2 podle ref.cisla mi jdou picony v seznamu stanic,ale nejdou v infobaru.Skin je HDGLASS17.Dekuji Florian

P.S Diky za zasluznou praci s piconami.

Citovat

Zdravím, obavám se že takto jednoduché to není. Vše je zapsáno v settingu a to jak v samotném lamedb tak jednotlivých bookletech. V lamedb navíc na více než jednom místě, a to ještě záleží jak setting vzniknul. Pokud, a já předpokládám, setting vzniknul proladěním jednotlivých pozic, protože takový nesmysl se běžně na internetu nevyskytuje, je tento záznam ještě v satellites.xml.

Pokud hodláte editovat setting přes FTP, tak  hodně velký pozor, setting se běžně editovat dá, ale změny se neprojeví pokud vůbec až po reloadu settingu a nebo až po resetu samotné enigmy. Lamedb je načtena v paměti RAM přístroje a při unloadu enigmy je teprve lamedb uložena z5 do paměti flash přístroje! Tedy to lamedb co najdete přes FTP bude přepsáno. Neznalý uživatel však nejspíše ruční editaci v lepším případu poškodí setting a ten nebude jen fungovat, v horším případu padne enigma a ta už nenastartuje. Při samotném spouštění stroje se zacykli. Vřele doporučuji raději k editaci settingu použít nástroje k tomu určené jako je třeba DreamBoxEdit.

P.S. kdybych vytvořil pozici s 16,2E tak bych začal ze settingem úplně od znova, a protože picony jsou vytvářeny pomocí vhannibal tak tento je tu.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Dekuji,mrknu na to.Vhanibala i DreamboxEdit znam a bude to nejbezpecnejsi zpusob.F

Citovat

Závada odstraněna,měl jsem tam Ka band,místo Ku bandu,samozřejmě má chyba....Díky,jsem slepec.

Ku band je A00000 a Ka band je A20000

Chocholoušek has reacted to this post.
Chocholoušek
Citovat

prosim doplnit do CZ-SK pozemniho baliku

Spektrum Home

1_0_1F_210F_F207_20CB_EEEE0000_0_0_0.png

diky

Citovat

Spektrum Home by melo byt online. 😉

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Ahoj! Mohl bych poprosit o piconProv paketu pro Ruskem okupovaná území? Nachází se na 56°E a Jmenuje se Russkij Mir. PiconProv má název RusMir, čili název souboru RUSMIR.png. Děkuji.

 

Nahrané soubory:
  • russkiy-mir.png
Citovat

Za to že si tak hezky poprosil...

 

Nahrané soubory:
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Przyjacielu, nie będę używał translatora bo i tak pewnie zrozumiesz 🙂 3.08.2023 Zmieniły się loga dwóch kanałów nadawanych w Polsce - TV 4 i TV 6.

TV 6:
1_0_1_3394_3390_71_820000_0_0_0

TV 4:
1_0_1_3393_3390_71_820000_0_0_0

Przepraszam, nie chciało mi sie robić zrzutu ekranu z telewizora bo były reklamy i nie było widać loga. Wrzucam ci grafikę jak wyglądają te loga w kolorze. Na ekranie wyświetlają się białe, ale robiąc picony i tak chyba robisz kolorowe:

https://www.tv4.pl/

https://www.tv6.com.pl/

Chocholoušek has reacted to this post.
Chocholoušek