Picony satelitů, providerů a cam na dm920

Page 1 of 2Next
Citovat

Ahoj, mohu doplnit picony DVB-T2 od nás se severu Čech + piconu RTM+.

Dále nemohu zaboha přijít na to, jak zobrazovat picony satelitů. providerů a cam na dm920. Ostatní picony displeje, info baru i jednotlivých kanálů se zobrazují v pořádku. Velké díky za Tvoji aktivitu při tvorbě piconů i těchto stránek, kterými jsi navíc zautomatizoval stahování piconů. Super práce. Zdraví Koudelka 🙂

Citovat

Přidám vše  co není v balíčku pozemní TV dvbtCZSK .

Picony satelitů poskytovatelů a cam, to záleží na použitém skinu. Jednoduše toto musí podporovat a až pak je to možné. Skus se podívat třeba zde, Jedna se o skin FHDG kde naleznete vše o čem píšete, ale je třeba to v menu nastavení skinu napřed stáhnout a až poté teprve povolit

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Děkuji Ti za odpověď. Fórum si určitě přečtu. A bude skin vhodný do dm920 pro image unstable + GP4?

Také jsem zjistil, že Tvůj plugin pro stahování piconů je také v Addon Manageru GP4, velmi dobrá práce!

Citovat

Kam Ti mám poslat chybějící picony pozemní TV dvbtCZSK?

Citovat

Ahoj, mě stačí napsat service reference, jméno stanice a pokud je jiné logo tak ořezaný náhled loga s obrazovky.

Pokud se přihlásíš / registruješ a můžeš přidat i přílohu, to neregistrovaný host nemůže.

 

Ano FHDG jede i na DramOS s DM 920.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

doplnění dvbtCZSK picontransparent-220x132

doplnění dvbtCZSK piconblack3d 400x240

Citovat

Přidám jen příště opravdu stačí je prostý seznam, reference + jméno programu. Je to opravdu s Dm 920 tak jak je u Dm normální, tedy záměrně vadné name space ale to by nemělo vadit skripty s tím počítají.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

OK.  Již jsem je měl takto upravené. Příště pošlu jak píšeš.

Chocholoušek has reacted to this post.
Chocholoušek
Citovat

Ahoj, děkuji Ti za informace. FHDG a ostatní picony již běží. FHDG používají Tvoje picony nebo mají svoje vlastní?

Postřehy k Tvému pluginu na stahování piconů:

  1. Byla by velká práce doplnit do nastavení pluginu ještě jednu cestu pro soubory na stahování dvou druhů piconů? Osobně používám jednu cestu pro stahování pro skin - kanály a info bar. Druhá cesta by byla pro stahování piconů pro LCD (OLED) displej. Součástí by byla možnost nastavit pro stahování i dva druhy piconů. Aby uživatel nemusel manuálně cesty stále nastavovat?

 

  1. Šlo by do pluginu doplnit i možnost automatického stahování picon z Tvého odkazu v určitou dobu a čas? Aby uživatel měl možnost nastavit automatické stahování piconů, například jednou za 14 dní + nastavení určitého času?

 

  1. Také by bylo dobré předělat červené pozadí údajů při stahování. Červená barva je hodně agresivní a rušivá. Určitě by byla méně rušivější například světle šedá a podobně. Nebo dát možnost uživateli v nastavení určitých barev a jejich světlosti pozadí.

 

Děkuji za odpověď.

Chocholoušek has reacted to this post.
Chocholoušek
Citovat

FHDG používá stejný zdroj picon, tedy picon.cz rozdíl je pouze ve možnostech výběru. Shamman si sám vybírá co chce použít co nikoliv.

Asi by to nebyl problém přidat leccos, ale už jsem to psal jinde, jsem proti umožnit nastavit vice než jednu cestu pro picony. Myslím (vím) že více než jeden druh picon stahují lidé běžně, a nevadí to. Doufám že tohle v plaginu nikdy nebude.
Umožnit automatizaci? Jen to NE! Víš bylo by to to poslední co by se na serveru picon.cz stalo, a následovalo by pak jeho zahlceni a konec. I kdyby bylo umožněno v automatizaci plaginu stahováni jednou za hooodně dlouho, kód je otevřeny a změnit jej dokáže vlastně každý, už teď jsou jedinci co programují různé vlastní skripty a je to VELKY problém. Jsou uživatelé co přistupují na tento server už nyní každý den, a dát možnost lidem aby toto dělali hromadně NE!
Hostujeme na serverech ellano.sk a věz že tento projekt je hlavně díky jejich dobré vůli, proto minimálně skromnost a pokora je určitě na místě.
A poslední otázka je asi na s3n0 zkusím jej kontaktovat.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Page 1 of 2Next