Picony kanálů se nezobrazují

Citovat

Ahoj, potřebuji poradit. Při stahování picon je informace: :Stažený soubor není ve formátu 7-Zip!" Používám Octagon SF8008, OpenATV 6.4 a OpenATV 7.0, LAN síť, WIFI síť a Hotspot přes data Vodafone. Vždy se objeví stejná hláška. Už jsem bezradný tak prosím touto cestou o pomoc. Děkuji.

Citovat

Zdravím, odpověď je jednoduchá. Při pokusu něco si stáhnout je vám podstrčena html stránka, a to protože na serveru jste neprosel její kontrolou. Pokud si přečtete pravidla je třeba se jimi také řídit.

pravidlo 3

3 – Stahujte jen s rezidentních IP adres, nepoužívejte IP které často používají spameři či roboti a nebo ti jež nepřejí tomuto serveru.

 

Nahrané soubory:
  • bad_ip.png
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

děkuji za odpověď, pravidlo 3 jsem četl, IP adresu mě přidělil můj poskytovatel, používám ji velmi dlouho bez sebemenších problémů se zabezpečením, je to první případ, že s IP není něco v pořádku, jsou to vaše podmínky a já je ctím. Mějte se hezky. Jaroslav K.

Citovat

Delate si srandu ze? Jestli tohle je opravdu Vase IP a ne "pouze" sluzba vpn/proxy tak je cas na okamzitou zmenu poskytovatele ISP zluzeb. Vzdyt vase ip neprojde zadnou kontrolou capcha ani nicim podobnym.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě