Picony kanálů se nezobrazují
Citát ze zdroje kadjan dne 8. prosince 2021, 11:38Dobrý den,h prosím o radu, picony se mi nezobrazují u programů kromě pozice 19,2E na DM920 IMG Merlin OE2,5 na ždném skinu
skin-hdsuisse.fhd_4.7,
skin-metrixstylehd_12.0-r8
skin-fullhdglass17_1.86
Mám podezření, že to merlin experimental OE2,5 neumožňuje.
Díky za odpověď
Dobrý den,h prosím o radu, picony se mi nezobrazují u programů kromě pozice 19,2E na DM920 IMG Merlin OE2,5 na ždném skinu
skin-hdsuisse.fhd_4.7,
skin-metrixstylehd_12.0-r8
skin-fullhdglass17_1.86
Mám podezření, že to merlin experimental OE2,5 neumožňuje.
Díky za odpověď
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 8. prosince 2021, 13:28Ahoj, Merlin za to urcite nemuze. Moje maminka ma na Dm Merlin a picony se zobrazuji jedna basen.
Napis sem nekolik refencnich cisel picon ktere se na 100% nezobrazuji, to jak s 23E tak 0.8W a pokusime se prijit na to kde je zakopany pes, OKi?
Ahoj, Merlin za to urcite nemuze. Moje maminka ma na Dm Merlin a picony se zobrazuji jedna basen.
Napis sem nekolik refencnich cisel picon ktere se na 100% nezobrazuji, to jak s 23E tak 0.8W a pokusime se prijit na to kde je zakopany pes, OKi?
Citát ze zdroje kadjan dne 8. prosince 2021, 14:18Tak jsem přiložil 2 png , snad je to ono z dreasáře usr/share/enigma2/picon
Tak jsem přiložil 2 png , snad je to ono z dreasáře usr/share/enigma2/picon
Nahrané soubory:Citát ze zdroje Chocholoušek dne 8. prosince 2021, 15:34Spatne, chtel jsem refence ktere hleda enigma a ty najdes v menu / info o sluzbe. Kdyz mi sem budes davat picony nikdy se nedoberem pravdy.
Spatne, chtel jsem refence ktere hleda enigma a ty najdes v menu / info o sluzbe. Kdyz mi sem budes davat picony nikdy se nedoberem pravdy.
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 9. prosince 2021, 8:00Zdravim,
Hledane reference jsou ty spravne, ktere jsou obsazeny i v piconach, nevim jaky pouzivas skin tak obecne. Musis ulozit piconny tam kde je hleda skin, to kde lze nekdy nalest v nastaveni skinu. Nekdy toto ovlada i image (merlin nikoliv). Jinymi slovy tam kde mas aktualne rozbalene picony je skin zrejme nehleda, proto se ti nezobrazuji.
Zdravim,
Hledane reference jsou ty spravne, ktere jsou obsazeny i v piconach, nevim jaky pouzivas skin tak obecne. Musis ulozit piconny tam kde je hleda skin, to kde lze nekdy nalest v nastaveni skinu. Nekdy toto ovlada i image (merlin nikoliv). Jinymi slovy tam kde mas aktualne rozbalene picony je skin zrejme nehleda, proto se ti nezobrazuji.
Citát ze zdroje kadjan dne 9. prosince 2021, 10:00Vyřešeno, stáhnul jsem Merlin OE2.5 backup img z netu, upravil svoje nastavení a vše je OK.
Vyřešeno, stáhnul jsem Merlin OE2.5 backup img z netu, upravil svoje nastavení a vše je OK.
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 9. prosince 2021, 10:56Jinymi slovy to nekdo v backup image nastavil za Tebe, ale takto si se nic nenaucil ;(. Display se bud nastavuje pomoci skinu ale ne vsechny to dokazou nebo je treba vyuzit dalsi plagin, treba lcd4linux to je muj tip.
Jinymi slovy to nekdo v backup image nastavil za Tebe, ale takto si se nic nenaucil ;(. Display se bud nastavuje pomoci skinu ale ne vsechny to dokazou nebo je treba vyuzit dalsi plagin, treba lcd4linux to je muj tip.
Nejnovější komentáře