TVH server a picony

Citovat

Ahojky, moc dekuji autorovi za tak super program.. ale mam na nej jeden dotaz? Da se to nejak propojit s ikonkama z meho TVH serveru? Diky za odpoved...

Citovat

Zdravim, dobra otazka a kez bych neco vedel o Tvheadend server - prirazeni loga televize - Picons  klepni na odkaz a...

 

 

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Ahojky, no jedna se vlastne o klienta e2m3buquet... pro enigmu2 . tam mam upraveny config.xml... ktery se sam prihlasi na muj server a stahne si epg importem epgcka a kanalovy list.... akorat vlastne satos tomu prideli svuje name... ktery zjistim dreamboxeditem.... kdyz si rucne vyctu treba id z ct1 skylink... najdu dany obrazek v piconach a vezmu id z enigmy a prejmenuji tak se mi to logo doplni....Da se to nejak porovnat dle ID? Jak zjistis ze toto logo patri pro CT1 atd.... jen takova myslenka. ...Ahoj Bajtik

Citovat

Predpokladam ze se ptas jak vznika to cislo = jmeno picony. Vsechny picony jsou pojmenovavany podle takzvaneho SERVICE REFERENCE. Diky tomu je jedinecne pro kazdou sluzbu a lze tak vytvorit piconu pro kazdou jednu sluzbu i kdyz je jeji pojmenovani shodne s jinou a nebo obsahuje znaky ktere bezne nelze pouzit. Ovsem cislo to neni nahodne a ma sva pravidla a Service reference se tak sklada s nekolika samostanych ID.

1_0_19_1F48_CA1_3_EB0000_0_0_0

19 - cislo rika jakou kvalitu a kodek ma sluzba 1 = mpeg2, 16 - mepg4, 1f - h265, 19 - mpeg4 HD, 2 - radio, tohle si generuje enigma a nekdy je vtom pekny bordel.
1F48 - (SID) cislo sluzby, je pevne dano pri tvorbe mpx, a nemelo by se na zadne satelitni pozici opakovat, tedy na astre 23.5 je 1F48 jednou, zrovna u Thoru toto freesat porusuje a nektere SID sou tam 2x.
CA1 - (TSID) transponder service ID tedy cislo transponderu. Lze jej vycist s nastaveni TP pri ladeni
3 - tohle cislo je ID site. Lze jej vycist s nastaveni TP pri ladeni
EB - oznacuje samotnou pozici EB = 235 a tedy 23.5E
0000 - namespace cislo ktere lze spocitat nektere stroje jej umyslne meni a je v tom proste bordel.

Vsechny tyto cisla jsou pri ladeni ulozena do lameDB a lze je take kdykoliv s lameDB vycist, a jsou take ukladana do bookletu pri vytvareni oblibenych.

p.s. e2m3buquet vubec nepouzivam, neznam.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě