Skylink fastscan 20.11.2023

Citovat

Zdravím, prosím, po včerejším fastscanu Skylinku mi nejdou následující loga stanic:

Love Nature HD, INPLUS, OCKO, Stingray iConcerts HD, Noe TV a všechny pornáče tj.: Leo TV, XIXEN HD, Penthouse, Vivid CZ, Hustler TV a Man-X.

Nastavení: 19.2E, skylink; 220x132; SNPtransparent, plugin v5.0.230403

Několikrát úspěšně stahováno modrým a restartováno. Přitom před fastscanem tuším že tam ty loga byly. Nevíte něco? Děkuji

Citovat

Zdravím, jaké je image a skin, jste si jist že podporuje picony SNP?

Citovat

Je to původní Metrix. Když ostatní loga jedou normálně, tak skinem to snad nebude.

Citovat

Zdravím, MyMetrix no to je oATV, a ten SNP podporuje. Další nač si musíš odpovědět proč SNP a nesmíš zapomenout ze SRP mají logicky přednost před SNP pojmenováním. A protože absolutně netuším jak fastscan (FS) vytváří databázi dále jen teoreticky.
Plagin FS musí vytvořit seznam oblíbených, ale také tyto služby zapsat do lamedb, do lamedb se zapisuje  krom jiného transpondér ID, SID a podobně ale také v neposlední řadě jméno služby. S lame DB lze tedy získat jak kompletní SRP identifikaci služby ale také SNP s onoho jmena služby. No a tady muže nastat onen kámen úrazu já netuším jaké pojmenovaní služby ukládá FS, ale běžně při ladění STB jméno služby vytáhne s vlastního multiplexu každého transpondéru, což je možné že FS nedělá. Jako příklad si můžeme uvést NOE, každý kdo ladil bez FS má tuto stanici pod jménem "TV NOE" podle pravidel SNP se picona musí jmenovat tvnoe.png pokud je pravda co si mi tu napsal a ty mas NOE pojmenované "NOE TV" logicky enigma hledá piconu noetv.png ale ta neexistuje nemůže existovat. Důvod je ten že ani srnka netuší jak kdo má pojmenované služby pomocí FS. Vzhledem k tomu že na zde uvedených službách se velmi dlouhou dobu nic neměnilo lze více než předpokládat že FS jen něco v lamedb pěkně skokotil!
Jaký je důvod použití picon SNP? I FS musí dodržet ony hodnoty (TP ID, SID, NAMESPACE, atd...) pro SRP pojmenováni picon až na vzácné výjimky to musí sedět a já vřele doporučují použití pojmenování pomocí SRP má to i další výhody.
Existuje obecný etalon pro picony a to je Vhannibal setting ten musí sedět protože picony jsou vytvářeny pomoci tohoto settingu zkusil bych jej. FS do přístrojů s enigmou nepatři je to zvěrstvo jej používat.

Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě
Citovat

Děkuji za odpověď.

Nejjednodušší bylo opravdu přejít na SRP místo SNP. Zde se načetly úplně všechny ikony. Je to přesně jak uvádíte na tom příkladu s Noe TV, ta loga ve staženém balíku opravdu jsou, jen se nepřiřadí. Takže problém vyřešen, děkuji moc.

Chocholoušek has reacted to this post.
Chocholoušek