Shaman
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 21. října 2021, 11:01Nerozumim smyslu teto otazky, shamann se tesi skvele kondici a nic mu neschazi.
Nerozumim smyslu teto otazky, shamann se tesi skvele kondici a nic mu neschazi.
Citát ze zdroje Host dne 22. října 2021, 7:24Jeho web stranky jsou jiz delsi dobu nedostupne ?! Tak jsem se chtel jenom
zeptat co se deje.
Jeho web stranky jsou jiz delsi dobu nedostupne ?! Tak jsem se chtel jenom
zeptat co se deje.
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 22. října 2021, 8:52Jinymi slovy, zde hledas odpoved od cloveka ktery zde nebyl a neni ani registrovan a ktery jako jediny se muze vyjadrit? Obavam se ze hledas na spatnem miste, napis nekde kde je alespon shamann registrovan, mozna se dockas odpovedi, ale zde to urcite neni.
Jinymi slovy, zde hledas odpoved od cloveka ktery zde nebyl a neni ani registrovan a ktery jako jediny se muze vyjadrit? Obavam se ze hledas na spatnem miste, napis nekde kde je alespon shamann registrovan, mozna se dockas odpovedi, ale zde to urcite neni.
Citát ze zdroje Host dne 22. října 2021, 11:40Nebudeme si nic nalhavat ! Ty vis svoje a ja asi taky. Tak asi pred mesicem jsem komunikoval
se Shamanem a napsal mne urcite veci, ktere tady nebudu zverejnovat !
Nebudeme si nic nalhavat ! Ty vis svoje a ja asi taky. Tak asi pred mesicem jsem komunikoval
se Shamanem a napsal mne urcite veci, ktere tady nebudu zverejnovat !
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 13. listopadu 2021, 13:27Ja vubec netusim o cem tocis.
Ja vubec netusim o cem tocis.
Nahrané soubory:
Nejnovější komentáře