Pikon v image Merlin pre DM900
Citát ze zdroje janci3 dne 11. ledna 2024, 10:47Ahoj,
nainštaloval som si poslednú verziu image od Merlin a stále sa mi nezobrazujú pikony v info panely ani na display. V zozname kanálov sa mi zobrazujú, ale musel som vytvoriť záložku na tejto ceste. /usr/share/enigma2/picon_50x30. Ďalšie pikons som nakopíroval do data/picon a nič. Iba v default skine sa mi zobrazujú. Keď dám skin merlin, tak nič. Prešiel aj nastavenia skinu a nikde som nenašiel cestu k pikons. Vieš mi poradiť s týmto problémom.
Dík
Ahoj,
nainštaloval som si poslednú verziu image od Merlin a stále sa mi nezobrazujú pikony v info panely ani na display. V zozname kanálov sa mi zobrazujú, ale musel som vytvoriť záložku na tejto ceste. /usr/share/enigma2/picon_50x30. Ďalšie pikons som nakopíroval do data/picon a nič. Iba v default skine sa mi zobrazujú. Keď dám skin merlin, tak nič. Prešiel aj nastavenia skinu a nikde som nenašiel cestu k pikons. Vieš mi poradiť s týmto problémom.
Dík
Citát ze zdroje Chocholoušek dne 11. ledna 2024, 13:51Zdravím, ač uvedený image sám používám neznám skin, a ano pro channel selection je to tak jak jsi uvedl. Tak skus ještě picony do /usr/share/enigma2/picon tam taky nic nezobrazuje?
Zdravím, ač uvedený image sám používám neznám skin, a ano pro channel selection je to tak jak jsi uvedl. Tak skus ještě picony do /usr/share/enigma2/picon tam taky nic nezobrazuje?
Citát ze zdroje janci3 dne 11. ledna 2024, 17:17To som skúsil ako prve a nič. Skin tam mám Merlin5 a skúšal som aj hdsuisse.fhd a ani na jednom sa mi nezobrazujú pikony. Jedine, tak ako som písal v default skin a cesta je data/picon.
To som skúsil ako prve a nič. Skin tam mám Merlin5 a skúšal som aj hdsuisse.fhd a ani na jednom sa mi nezobrazujú pikony. Jedine, tak ako som písal v default skin a cesta je data/picon.
Nahrané soubory:
Nejnovější komentáře