O blondýnkách
Citát ze zdroje Host dne 24. ledna 2021, 16:14Proč se blondýnky smějou když je bouřka? Protože si myslí že je někdo fotí!
Proč se blondýnky smějou když je bouřka? Protože si myslí že je někdo fotí!
Citát ze zdroje Host dne 24. ledna 2021, 16:18Ptá se blondýna druhé blondýny: "Prosím tě, píše se správně Irák nebo Irán?"
Ptá se blondýna druhé blondýny: "Prosím tě, píše se správně Irák nebo Irán?"
Citát ze zdroje Host dne 24. ledna 2021, 16:20Jak v sobotu rozesmějete blondýnku? Řeknete jí ve středu vtip.
Jak v sobotu rozesmějete blondýnku? Řeknete jí ve středu vtip.
Citát ze zdroje duBlon dne 24. února 2023, 13:25Princ Bajaja se ztratí v lese a vidí před sebou chaloupku.
Zabouchá na dveře, otevře mu stará hnusná ježibaba a říká: "Nazdar ty debile!"
"To bude asi nejaký omyl, já jsem princ Bajaja, ztratil jsem se v lese a potřeboval bych u Vás přespat."
"Dobře, můžeš u nás přespat, chceš spát se mnou, na lavici a nebo s Mícou Fícou?" ptá se ježibaba.
No, myslí si princ Bajaja, s tebou spát nebudu, Míca Fíca bude asi ta hnusná kočka, co máš na krku, a tak odpoví: "Na lavici se vyspím."
Ráno se probudí celý rozlámaný a jde se opláchnout ke studánce. Tam spatří dívku nesmírné krásy a ptá se jí: "A kdo jsi Ty?"
"Já jsem Míca Fíca a kdo jsi ty?"
"Já jsem debil!"
Princ Bajaja se ztratí v lese a vidí před sebou chaloupku.
Zabouchá na dveře, otevře mu stará hnusná ježibaba a říká: "Nazdar ty debile!"
"To bude asi nejaký omyl, já jsem princ Bajaja, ztratil jsem se v lese a potřeboval bych u Vás přespat."
"Dobře, můžeš u nás přespat, chceš spát se mnou, na lavici a nebo s Mícou Fícou?" ptá se ježibaba.
No, myslí si princ Bajaja, s tebou spát nebudu, Míca Fíca bude asi ta hnusná kočka, co máš na krku, a tak odpoví: "Na lavici se vyspím."
Ráno se probudí celý rozlámaný a jde se opláchnout ke studánce. Tam spatří dívku nesmírné krásy a ptá se jí: "A kdo jsi Ty?"
"Já jsem Míca Fíca a kdo jsi ty?"
"Já jsem debil!"
Nejnovější komentáře